KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Oferta placówki

Zajęcia tańca współczesnego

  • grupa starsza (od 14 lat) - środa 17.00 – 19.15
  • grupa młodsza ( od 8lat) - piątek 14.45 – 17.00

Zajęcia muzyczne

  • zespół wokalny – poniedziałek 16.00 – 18.15
  • zespół integracyjny – wtorek 15.00 – 17.15
  • nauka gry na instrumentach – środa 14.00 – 17.15
  • studio piosenki – czwartek - 17.00 – 19.15
  • zespół rockowy – sobota – 9.00 – 12.00

Zajęcia teatralne dla maluchów

  • Środa 15.00 – 16.30

Zajęcia teatralno-recytatorskie

  • Piątek 16.00 – 19.00

Zajęcia plastyczne

Zajęcia przeznaczone są dla dzieci, które interesują się rysunkiem i malarstwem oraz innymi technikami plastycznymi lub chcą po prostu spróbować swoich umiejętności plastycznych. Zapraszamy w czwartek w godzinach :

  • 15.00 – 16.30 dla klas I – III
  • 16.30 – 18.00 dla dzieci starszych

Akademia Artystyczna Małolata

  • Poniedziałek 9.15- 11.30
  • Czwartek 9.15 – 11.30

Zajęcia komputerowe

Koło komputerowe jest formą zajęć pozalekcyjnych umożliwiającą dostęp do komputerów wszystkim zainteresowanym. Na zajęciach dzieci uczą się efektywnie wykorzystywać sieciowe zasoby informacyjne. Zdobywają także wiedzę o Internecie.

Spotykamy się w soboty od 9.30 – 11.45

Koło Szachowe

  • Sobota 9.30 – 12.00

Zajęcia aerobiku

  • Poniedziałek, wtorek, czwartek w godz. 18.00-19.30

Koło turystyki pieszej i rowerowej

Spotykamy się w/g kalendarza imprez turystycznych oddziałów PTTK na rajdach (soboty, niedziele lub święta) Prowadzący p. Piotr Banasiak

Zajęcia Sportowe

  • Wtorek 16.00 – 17:30
Podmiot udostępniający informację:
Młodzieżowy Dom Kultury im. Małego Księcia w Ozorkowie
odpowiada: Tomasz Klauze
data: 14-02-2018
wytworzył: Sylwia Świątczak
data: 14-02-2018
data: 14-02-2018
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 12-10-2015 - Edycja treści
  • 13-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1438